Om meg

Jeg er utdannet hjelpepleier og barnevernpedagog og har jobbet som miljøterapeut i mange år. Jeg har tegnet, skriblet og malt siden jeg var ungdom. Etter en lang sykdomsperiode i 2009 tok jeg opp min interesse for malingen, og mitt behov for å uttrykke meg med farger ble etter dette bare sterkere og sterkere. Siden den gang har jeg malt. Jeg har gått flere kurs og har utviklet mine teknikker gjennom disse årene. Jeg liker å utfordre meg selv på ulike teknikker og medium.  Jeg bruker olje og akryl i mine bilder.

Jeg blir ofte inspirert av  lyset, fargene, formene og kontrastene i naturen. Ettersom jeg er så heldig å bo i vakre Bø i Vesterålen, pleier jeg å si at jeg lever midt i inspirasjonen. Det skal også sies at jeg planlegger sjelden hva jeg skal male og jobber best når jeg kan starte med et blankt lerret, der farger,stemninger, følelser og indre bilder får utfolde seg gjennom meg og penselstrøkene mine. Etterhvert i prosessen «samler» jeg arbeidet til et ferdig verk. Det er derfor maleriene mine kan ha svært forskjellige uttrykk og ingen dag er kjedelig:)  Mine bilder er ofte abstrakte med figurative innslag.  Mine landskapsbilder er også abstrakte i sine uttrykk.

Jeg har hatt utstillinger i Bø og Fredrikstad.

Ta gjerne kontakt hvis du er interessert i et maleri. (se kontaktskjema). Du kan også få se maleriene hjemme i mitt atelier etter avtale.

Med vennlig hilsen
Barbro Pedersen Bismo